pic
VALFRI RÄTT INKL. SALLAD, DRYCK OCH KAFFE!
pic
I ALLA PIZZOR INGÅR TOMATSÅS OCH OST!
pic
GOD MAT FÖR ALLA PLÅNBÖCKER!
pic
Salladsbar
Isbergssallad, tomat och gurka ingår, välj därefter 5 tillbehör från vår lista. Massor med fräscha ingredienser, massor av goda såser. Välkomna!
pic
Nattöppet
Fredagar och lördagar har vi öppet fram till 03.00. Om hungern skulle komma krypande på småtimmarna, vet ni vart ni ska gå!

Nattsudd!
pic
Nya fräscha lokaler
Ny inredning har vi skaffat oss under semestern, kom in och ät, upplev den nya inredningen.
pic
Salladsbar
Kombinera din egen sallad. Välj 5 stycken valfria ingredienser samt 1 st dressing. Sallad, tomat och gurka ingår.
pic
Öppettider
Måndag-torsdag, har vi öppet från 11.00 till 22.00.
Fredagar från 11.00-03.00.
Lördag 11.00-03.00.
Söndag 12.00-22.00.
pic
Visste du…
… att vi har glutenfria pizzabottnar! God mat för alla plånböcker!
Barnpizza 10:- billigare!
Studentrabatt 10:-
pic
Familjepizzor
Nummer 1-19 kostar 180:-
Nummer 20-39 kostar 200:-
Nummer 40-46 kostar 215:-
pic
Dagens – Avhämtning 80:-
Och givetvis har vi studentrabatt, 70:-.
pic
Stans godaste…
… pizzor och kebaber!

Parajumpers stockholm


Svaren är tillräckligt nära samma bara två personer inkasserades i kupong som en mindre, helt symbolisk utmärkelse för Jordan är allt som är lämpligt. nother vapen rekrytera krigParajumpers stockholm, Jag vet inte hur ni som tillbringar så lite att göra det! Bara underkläder, strumpor, behåar, etc lägga upp för fyra personer. Tillsätt sedan skor och med två par per personer per år $ 480 (förutsatt varje par är $ 60).Parajumpers.se, College Football College Baseball Högskolor och universitet Ekonomiskt stöd Baseball Fritids och sportutrustningsindustrin Nike, Inc.Parajumpers outlet store, För att illustrera denna punkt, erbjuder Robinson själv som ett exempel.

Robinson beskriver sitt uppdrag i tre punkter: För det första, för att ge high school idrottare ett utlopp under offseason; andra, att ta del av rekryterings avlasta området high school tränare; och för det tredje att ge division II och III skolor med mindre budgetar 'en kommunikationspunkt'.

Som en underdimensionerad linjearbetare på Kecoughtan, visste han att han inte var tillräckligt bra för att erbjudas ett fotbollsstipendium. Men med en 3,85 GPA och 1270 på sin SAT, tjänade han en akademisk bidrag till University of Virginia. Han gick vidare med fotboll och spelade tre säsonger, bokstäver 1995.Parajumpers kodiak women, 'Jag tycker det är en bra idé', säger Warwick coach Stan Sexton. 'Jason har anständiga anslutningar. Och för mig, skulle det vara ett steg längre än vad Nike och Rivals göra eftersom som jag förstår det, han talar om faktiskt skicka ut band.Parajumpers jackor, En flygblad på engagemang säger monumentet kommer att 'hjälpa fira Ansonia roll under kalla kriget.'

Men Robinsons huvudsakliga fokus ligger på utbildning. Han vill också att utbilda föräldrar, som ibland kan vara lika förblindade som sina barn.

Parajumpers stockholm, Det citerar också ordförande, som sade, 'Kostnaden för frihet är alltid hög, men amerikaner har alltid betalat det. Och en väg vi aldrig välja, och det är vägen för överlämnande eller underkastelse.'parajumper outlet, Överblivna spår av de cirka 265 Nike missilbaser kan fortfarande ses runt städer över hela USA, inklusive 12 i Connecticut, av vilka några var utrustade med nukleära tippas Nike Hercules missiler, som syftar till att skjuta ner hela bomb formationer på en gång. De flesta av de Connecticut platser har byggts över. Shelton platsen var ombyggda till 'Nike Recreation Fields' med baseball fält, en rekreation hall, tennisbanor och en lekplats.Parajumpers jacket, Efter att ha tillbringat $ 85 på ett par sneakers för min mellersta schooler som redan ser slitna efter 6 veckor på slitage, har jag äntligen wised och nyligen köpte honom 2 par sneakers från payless för $ 52 för att starta det nya skolåret . Han bär herrskor och de flesta av sneakers han gillar att kosta massor av $$$. Förra året köpte jag honom ett par han ville för $ 150 som en julklapp eftersom jag normalt inte kommer att köpa honom sneakers över $ 89,99

Söker slumpmässig samtal, några goda skratt och en och annan affär? Här är din grupp. Läs igenom de ytterligare riktlinjer som kommer att verkställas på toppen av gemenskapens riktlinjer, för att upprätthålla en miljö som är välkomnande för alla: 1. svordomar i gäng titlar eller taggar. 2. Håll sex samtal lämpliga för alla visning, ingen vulgaritet. 3. överföring av frågor / argument från en grupp (privat eller offentlig) till detta. 4. Svordomar är inte längre censureras, men tänk om vem kan läsa dina inlägg innan du använder den. Många människor här lägga från jobbet eller har sina barn med dem. Detta inkluderar att hjälpa en vän i nöd här i Baby gemenskapen. 7. Ringa en gemenskap medlem en Troll betraktas som en personlig attack av Babycenter, och sådana inlägg kommer att raderas. 8. Du får inte posta länkar till din webbplats eller en väns webbplats inom ett inlägg. Om du har en webbplats som du vill dela med den begärande, måste du be dem att passera en anteckning om de är intresserade. Du kan inte passera dem en anteckning om ditt företag om de inte uttryckligen att de skulle vilja folk att passera dem en anteckning med sin verksamhet länk. Att göra så oönskad är en kränkning av följande del av Babycenter försäljningspris riktlinjer: Observera att om någon skickar dig en oönskad anteckning, dagboksanteckning eller prata som är kommersiell eller personlig affärsrelaterade, är detta ett brott mot dessa regler. Vi skulle uppskatta om du skulle låta oss veta så att vi kan ta itu med frågan. Dela dina tips om hur du sparar pengar och var man kan hitta de bästa fynd, erbjudanden, freebies. Vi vill också att kasta in en massa off ämnen och lite drama. Dessutom hittar du också råd, stöd, roligt och vänskap! Vi är en mycket heterogen grupp av kvinnor / män och gillar att prata om allt från A till Ö, inte bara fynd. Vi välkomnar alla att gå in på vad trådar intresserar dem. Bara luta sig tillbaka, slappna av och börja skriva! Vi hoppas att du kommer att njuta av gruppen och alla de underbara människor på det! Söker slumpmässig samtal, några goda skratt och en och annan affär ?. NY tips om att minska kläder budget

De flesta av min dotters kläder kommer från barn Place och Old Navy så att de inte kostar ett ton. Jag brukar köpa hennes skjortor för $ 3,50 och jeans för $ 7, men då och då jag vill betala på ett par fina klänningar.Parajumpers gobi, Några tips? Jag sah och min DH bär jeans och khakis att arbeta så det är inte som vi spenderar en ton på arbetskläder.Parajumpers usa, 1) Endast köpa vad du behöver. Vi har alla kläder till senaste 10 dagarna antar vi bär våra jeans för mer än en dag. DH och jag delar en halv vanlig garderob. DS använder ungefär en fjärdedel av hans och MDD använder mindre än hälften av hennes. Ingen behöver tillräckligt med kläder för att fylla en garderob.

Jag har en familj på fyra personer som jag duk för $ 100 / mo. Här är mina metoder:

4) Köp mindre, tvätta mer.jacka Parajumpers, 6) Köp kvalitet skor Billiga skor falla sönder snabbt. DS är 12 och just flyttat in i en för män storlek 7. Vi har denna verkligen cool skoaffär som bara bär varumärken som är egentligen bara en täckmantel för en Internet skoaffär. Jag köpte DS ett par Nike skor (detaljhandeln $ 95), ett par Merrell sandles (detaljhandel $ 85), MDD ett par Clark Sandels (detaljhandel $ 80), och dh ett par stålhätta (detaljhandel $ 160) för $ 135 förra veckan (total detaljhandel på $ 395). Helt ny, namnet varumärke. Du kan titta runt för att se om du har någon annan liknande butiker i ditt område.Parajumpers uk, Och under den senaste månaden som vi tillbringade $ 25 på en taekwondo enhetlig och $ 30 på bommar och benskydd för fotboll. DD: s grundläggande dans trikåer och tofflor balett var en extra $ 30 månaden före. Hon hade inte vuxit hennes strumpbyxor ännu. Ingen ge mig ner skor i hennes storlek i studion. Jag insåg att jag inte har vatten skor ingår, trodde vi köpte två par år. Jag gissar att när jag tittar på de faktiska kostnaderna, ser jag oss på närmare till $ 200 per månad. Och mina barn är ung nog att använda sändningen för en stor del av sin garderob, eller jag köper ny på super försäljning för fraktpriser. Jag försöker också att köpa somethings att pågå flera år. Nästa år ska jag förväntar mig mycket mer för kläder för mig eftersom jag behöver en grundläggande garderob i mitt (tyvärr stor) post partum storlek, inklusive träningskläder för att få mig passar in i resten av mina kläder. Tyvärr kan jag lätt se att spendera $ 250 per månad (för en familj av 5). Men jag önskar att mina nummer kom ut lägre.

Egentligen har jag 184 $ i budgeten för en familj på 4. Det är för alla kläder efter årstid, alla skor, etc. I min uppdelning för kläder jag har sommargarderob, sommar PJs, vintergarderob, vinter PJs, baddräkter, vinterjacka , sommarjacka, overall eller skidjacka och byxor, regnjacka, skor och gymnastikskor, finskor, underkläder, träningskläder, snö stövlar, gummistövlar, vinter tillbehör (hattar och handskar), strumpor. Något som benskydd för fotboll eller taekwondo enhetlig bör nog tas med; Detta är det första året som vi köpte dem. Vi behöver inte varje objekt varje år. Så i januari (eller när åter utvärdera budgeten), jag går igenom och redigera beloppen i varje rad som jag förvänta sig för resten av året. Ex. Vi borde ha något behov av vinter hattar eller handskar, DS och DD skall både kunna använda sin vinterytterplagg igen. Det enda vi behöver är nya stövlar, som jag just köpt på avslut med en extra 40% rabatt. Under $ 25 för kvalitet stövlar (Sorel och Kamik) som kommer att överleva dela ner. Nästa år DD kommer slutligen passa i handen mig ner stövlar från DS men hon behöver en ny vinterjacka, kanske snö byxor också.Parajumpers stockholm, Jag verkligen inte få nya underkläder varje år, inte heller min LO (såvida de inte växer ur den och sedan är köpt med en kupong). Jag har två bras som jag har haft i flera år. Vi inte kasta strumpor bara för att de är lite färgade eller har ett par små hål. Vi håller bär dem. Jag har ett par sandaler jag köpt på Wal Mart cirka fem år sedan. Ja, de ser grov men jag hålla bär dem ändå. Jag har kunnat hitta mina LOs skor på Goodwill och jag reparera dem om de behöver repareras. De får ofta ge mig nedgångar från kusiner och vänner. Jag ser inte ett behov av att köpa någon två nya par skor varje år. Jag fick bara två par nyutgivna New Balance skor för mina barn för $ 60 totalt. För saker som stövlar handlar vi på Burlington. För kläder jag köper mest utmärkt skick används varumärken. Vi har flera varumärke sändningen butiker i vår stad och jag brukar betala $ 6 $ 12 per styck, inklusive märken som Ralph Lauren, Hollister, American Eagle, Gymboree, etc. Vid denna punkt tonåren föredrar sändning eftersom de sluta med en mycket mer och bättre varumärken än de skulle köpa detaljhandeln. Jag handlar också slutet av säsongen försäljning på dessa butiker och kan sluta köpa ett objekt och få två gratis eller betala $ 1 per styck. Jag tror att jag tillbringar ungefär $ 650 $ 700 per år på kläder och skor i kombination, för 5 barn. Mina 3 yngre barn har en massa kläder redan att jag har sparat från mina äldre barn så jag inte behöver köpa så mycket för dem. Jag också inkluderar inte när barnen begär kläder eller skor för jul eller födelsedagar som dessa tillfällen har sina egna budgetar.


Parajumpers stockholm, Här sveriges bästa utbud av alla typer billiga rea. Parajumpers.se billiga officiella outlet: