pic
VALFRI RÄTT INKL. SALLAD, DRYCK OCH KAFFE!
pic
I ALLA PIZZOR INGÅR TOMATSÅS OCH OST!
pic
GOD MAT FÖR ALLA PLÅNBÖCKER!
pic
Salladsbar
Isbergssallad, tomat och gurka ingår, välj därefter 5 tillbehör från vår lista. Massor med fräscha ingredienser, massor av goda såser. Välkomna!
pic
Nattöppet
Fredagar och lördagar har vi öppet fram till 03.00. Om hungern skulle komma krypande på småtimmarna, vet ni vart ni ska gå!

Nattsudd!
pic
Nya fräscha lokaler
Ny inredning har vi skaffat oss under semestern, kom in och ät, upplev den nya inredningen.
pic
Salladsbar
Kombinera din egen sallad. Välj 5 stycken valfria ingredienser samt 1 st dressing. Sallad, tomat och gurka ingår.
pic
Öppettider
Måndag-torsdag, har vi öppet från 11.00 till 22.00.
Fredagar från 11.00-03.00.
Lördag 11.00-03.00.
Söndag 12.00-22.00.
pic
Visste du…
… att vi har glutenfria pizzabottnar! God mat för alla plånböcker!
Barnpizza 10:- billigare!
Studentrabatt 10:-
pic
Familjepizzor
Nummer 1-19 kostar 180:-
Nummer 20-39 kostar 200:-
Nummer 40-46 kostar 215:-
pic
Dagens – Avhämtning 80:-
Och givetvis har vi studentrabatt, 70:-.
pic
Stans godaste…
… pizzor och kebaber!

Billig Moncler Västar Kvinnor Rea


Vid första anblicken som kan låta halv förnuftigt. Men det ser löjligt när du väger upp mot integritet, frihet och vad fascisterna kom till.Billig Moncler Västar Kvinnor Rea, Att bara vara lätt att komma ihåg är inte tillräckligt. Taglines bör också bygga positiva varumärkesuppfattning genom att ge goda känslor. Suggestiva ordförråd är ett kraftfullt sätt att skapa mening.Billig Moncler Västar Kvinnor Rea, Vilket leder mig till cykel registrering. Borgmästaren i Bayside Laurence Evans uppmanar den kommunala Association of Victoria att stödja hans drag för cyklar som ska registreras. Intressant på samma gång han ringer för en indisk myna fågel kontrollschema. Jag är inte säker på om han ser vissa likheter mellan cyklister och en införd skadedjur.Billig Moncler Västar Barn Rea, De rättsliga och ekonomiska konsekvenser som är involverade i att införa ett system för registrering begränsas till vissa råd är sinnesrörelser. Jag är säker på att det har fått de konstitutionella advokater klia sig i huvudet. Utan tvekan råds revisorer kommer att vara lika förvirrade när de kör sina nummer och ta reda på att kostnaden för att driva ett registreringssystem kommer att slå en annan gapande hål i sina läckande budgetar.

Det största problemet med registrering cyklar är att det kommer att bromsa tillväxten i människor ridning och få tillräckligt med fysisk aktivitet på sin tid.

Naturligtvis, det är inte praktiskt. Så om alla måste identifieras den enda lösningen verkar vara streckkoden. Lyckligtvis har vi alla lärt sig tillräckligt av historien att veta vart det leder. 縜 nd Tan skor tvingar Nike ursäktBillig Moncler Jackor Rea, Consumerist rapporterar att irländska folket aldrig skulle beställa en Black and Tan, i alla fall, enligt Brian Boyd av Irish Times bara på grund av de fruktansvärda associationer med gruppen, men eftersom riktig irländsk don späda sin Guinness. berättelse tidigare misidentified kriget som Black and Tans bekämpas. Det var irländska frihetskriget. nd The Art Of Verbal BrandingBillig Moncler dunJacka Rea, Även om de två termer används ofta omväxlande, industriinsiders brukar göra en distinktion mellan taglines och slagord: taglines har längre hållbarhet. Medan slagord kan ändras med säsongens annonskampanjer är taglines hittas i hjärtat av ett varumärke identitet och sällan har förfallodagar inuti ett par år. Slogan, därför kan tillgodoses mer specifika kampanj teman, kundsegment eller tidsperioder.

'Just Do It' är en av de mest kända och framgångsrika taglines i historien. Kortfattad, inspirerande och minnesvärd, det hjälpte driva Nike till sin legendariska status. Alla från idrottsledare till företagsledare verkar ha införlivat det i sitt dagliga jargong. En slogan kan vara ett kraftfullt branding verktyg för ett företag i något skede, oavsett nisch, växer eller marknadsledande. Skapa en minnesvärd slogan kan vara ett mycket effektivt sätt att öka varumärkes återkalla 37 procent av människor är mer benägna att köpa en produkt om den använder en catchy tagline. Men en framgångsrik tagline är mer än en minnesvärd slagord det fungerar som en bro mellan ett varumärke och dess identitet, stelnar detta sammanhang i medvetandet hos konsumenterna. Att främja varumärkeskännedom, bör en tagline upprepas ofta och konsekvent i alla kontaktpunkter. Och åtminstone måste en tagline vara särskiljande för att skilja ett varumärke från sina konkurrenter. På många sätt, hitta rätt tagline härmar processen bakom varumärket namnge forskning, strategi och kreativt arbete kan alla bidra till att uppnå den perfekta slutresultatet.

Billig Moncler Västar Kvinnor Rea, Å andra sidan, taglines fånga kärnan idén om ett varumärke, och om ett varumärke ändrar sin slogan, är det en indikation på en större insats för att flytta uppfattningar om varumärkets position eller personlighet. När GE avgick sin berömda slogan 'Vi kommer med bra saker till liv', och ersatt det med 'Imagination at Work' målet var att komma bort från att uppfattas som en 'belysning och apparater' företag och 'spela upp konglomeratets insatser i riken som medicinteknik, robotik, media och finansiella tjänster. ' För att citera GE: s chef för företagsidentitet, är den nya tagline ett sätt att 'uttrycka oss på ett nytt sätt för ett nytt århundrade.'Billig Moncler DunJackor Män Rea, Bra taglines först och främst differentiering. I ett hav av liknande erbjudanden, konsumenterna märker varumärken som sticker ut, och kreativa taglines hjälpa varumärken skilja från konkurrenter. Apples varumärke föryngring 1997 är ett exempel: för att motverka sjunkande försäljning och en skamfilad bild, inledde den en revolutionerande reklamkampanj. Den nya slogan, 'Think Different' var en uppfriskande snurrande på IBM: s 'Tänk.' Hellre än att försöka konkurrera med rykte om tillförlitlighet och trovärdighet dess främsta konkurrent, Apple positionerat sig som en dynamisk varumärke med uppfinningsrika alternativ till status quo.Billig Moncler Kappor Män Rea, Att marknadsföra sina bakade bönor produkter, matproducenten Heinz aktiveras på sin tyska grundare utländska klingande namn för taglinen 'Beanz Meanz Heinz.' Denna kreativ användning av rimmade inte tala om den sällsynta samklang med 'z' låter visat sig mycket framgångsrik och röstades mest populära linjen i reklam Hall of Fame. Myntade ord, ordlekar, jinglar och även gjort upp ord (som Louis Vuitton 'Epileather') är också sätt att göra en tagline pinne.

Vad är poängen med att ha en fantastisk tagline om ingen kan komma ihåg det? Memorability är förmodligen den viktigaste delen för att bestämma effekten av en tagline. Medan den samlade effekten av upprepning genom åren har en stor inverkan på memorability kan tillväxt taglines öka deras 'klibbighet' genom korthet, catchphrase potential och stilistiska enheter som allitteration, samklang, rim, upprepning. När det gäller frågor om längd, kortare fem ord eller mindre är ofta bättre. Bisyssla Spring, Kinas ledande tillverkare av buteljerat vatten och drycker, använder linjen '+ q' eller 'bisyssla våren vatten är en liten söt.' Tecknen för 'våren' (, quan), 'lite' (, dian) och 'söt' (Tian) låter liknande. Inte bara är frasen lätt att säga och minnas, dess rim system ansluter också de tre ord för att förstärka dess viktig punkt: bisyssla vatten har en antydan till sötma tack vare sin unika fjäder källa.

Att bara vara lätt att komma ihåg är inte tillräckligt. Taglines bör också bygga positiva varumärkesuppfattning genom att ge goda känslor. Suggestiva ordförråd är ett kraftfullt sätt att skapa mening.Billig Moncler sverige Rea, Slutligen, för att fästa kopplingen mellan en tagline och varumärkesidentitet, många taglines införliva varumärket. Citibanks 'Eftersom Citi aldrig sover' och Finish Tvättmedel s 'Brilliant rengöring börjar med Finish' är exempel. Dock kan vissa märken målmedvetet väljer att lämna ut deras namn så att deras taglines eller slogans inte försämrar framtida varumärkesutvidgning.Billig Moncler Jacka Sverige, 'Just Do It' är en av de mest kända och framgångsrika taglines i historien. Kortfattad, inspirerande och minnesvärd, det hjälpte driva Nike till sin legendariska status. Alla från idrottsledare till företagsledare verkar ha införlivat det i sitt dagliga jargong. En slogan kan vara ett kraftfullt branding verktyg för ett företag i något skede, oavsett nisch, växer eller marknadsledande. Skapa en minnesvärd slogan kan vara ett mycket effektivt sätt att öka varumärkes återkalla 37 procent av människor är mer benägna att köpa en produkt om den använder en catchy tagline. Men en framgångsrik tagline är mer än en minnesvärd slagord det fungerar som en bro mellan ett varumärke och dess identitet, stelnar detta sammanhang i medvetandet hos konsumenterna. Att främja varumärkeskännedom, bör en tagline upprepas ofta och konsekvent i alla kontaktpunkter. Och åtminstone måste en tagline vara särskiljande för att skilja ett varumärke från sina konkurrenter. På många sätt, hitta rätt tagline härmar processen bakom varumärket namnge forskning, strategi och kreativt arbete kan alla bidra till att uppnå den perfekta slutresultatet.

Oavsett om de är kallade endlines, straplines, signaturer eller utdelningen, taglines och slogans är en integrerad verktyg för att bygga varumärkeskapital. De bästa linjerna går utöver sitt ursprungliga syfte att driva en produkt. De blir en del av vårt dagliga jargong, och ställa sig i samhällets kollektiva medvetande. I dagens Twitter besatt kultur, dessa lagom stora bitar av verbal branding är det perfekta mediet för att uttrycka ett varumärke identitet.

Även om de två termer används ofta omväxlande, industriinsiders brukar göra en distinktion mellan taglines och slagord: taglines har längre hållbarhet. Medan slagord kan ändras med säsongens annonskampanjer är taglines hittas i hjärtat av ett varumärke identitet och sällan har förfallodagar inuti ett par år. Slogan, därför kan tillgodoses mer specifika kampanj teman, kundsegment eller tidsperioder.Billig Moncler Kappor Barn Rea, Taglines kan ta olika former och funktioner. Till exempel, kan beskrivande taglines ange fördelarna med ett varumärke produkt eller tjänst, suggestiva taglines vädjan till känslor, och motiverande taglines kallar publiken att vidta åtgärder.Billig Moncler Jackor Sverige, Att marknadsföra sina bakade bönor produkter, matproducenten Heinz aktiveras på sin tyska grundare utländska klingande namn för taglinen 'Beanz Meanz Heinz.' Denna kreativ användning av rimmade inte tala om den sällsynta samklang med 'z' låter visat sig mycket framgångsrik och röstades mest populära linjen i reklam Hall of Fame. Myntade ord, ordlekar, jinglar och även gjort upp ord (som Louis Vuitton 'Epileather') är också sätt att göra en tagline pinne.

Vad är poängen med att ha en fantastisk tagline om ingen kan komma ihåg det? Memorability är förmodligen den viktigaste delen för att bestämma effekten av en tagline. Medan den samlade effekten av upprepning genom åren har en stor inverkan på memorability kan tillväxt taglines öka deras 'klibbighet' genom korthet, catchphrase potential och stilistiska enheter som allitteration, samklang, rim, upprepning. När det gäller frågor om längd, kortare fem ord eller mindre är ofta bättre. Bisyssla Spring, Kinas ledande tillverkare av buteljerat vatten och drycker, använder linjen '+ q' eller 'bisyssla våren vatten är en liten söt.' Tecknen för 'våren' (, quan), 'lite' (, dian) och 'söt' (Tian) låter liknande. Inte bara är frasen lätt att säga och minnas, dess rim system ansluter också de tre ord för att förstärka dess viktig punkt: bisyssla vatten har en antydan till sötma tack vare sin unika fjäder källa.Billig Moncler Västar Kvinnor Rea, Slutligen, för att fästa kopplingen mellan en tagline och varumärkesidentitet, många taglines införliva varumärket. Citibanks 'Eftersom Citi aldrig sover' och Finish Tvättmedel s 'Brilliant rengöring börjar med Finish' är exempel. Dock kan vissa märken målmedvetet väljer att lämna ut deras namn så att deras taglines eller slogans inte försämrar framtida varumärkesutvidgning. 縜 nd Asics Nimbus 15 när det gäller dämpning och stöd


Billig Moncler Västar Kvinnor Rea, Billiga Köpa sverige SPARA 70% REA.. Billig Moncler Västar Kvinnor Rea Vi erbjuder Snabba leveranser & Fri frakt: